|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #390 : Listopad 19, 2008, 08:02:43 » |
|
Dopiero teraz odsłuchałem ten kawałek i Eldo jak zwykle trzyma wysoki poziom.Płyta zapowiada się bardzo interesująco. Nowe Sokół & Pono 5.12
Z niecierpliwością czekam na tą płytkę.Będzie czego słuchać przed świętami 
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
BoDzIo
|
 |
« Odpowiedz #391 : Listopad 24, 2008, 11:10:25 » |
|
NIKT SIE NIE JARA NOWYM FOKUSEM? Chyba jutro Empik będą sprzątać z moich butów:)
|
|
|
|
|
|
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
FDP - NIE CHCIANI NIE LUBIANI I BEZCZELNI !
|
|
|
Darek
Ojciec dyrektor
Weteran

Szef wszystkich szefów
|
 |
« Odpowiedz #392 : Listopad 24, 2008, 11:16:37 » |
|
NIKT SIE NIE JARA NOWYM FOKUSEM? Chyba jutro Empik będą sprzątać z moich butów:)
Ja się jaram jak cholera, zwłaszcza teledysk zapowiadający nową płytę rzucił mnie na kolana i chcę więcej http://pl.youtube.com/watch?v=c3f1fR2dFgg&feature=related
|
|
|
|
|
|
 "Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi." JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
|
|
|
|
|
|
Orzeu
|
 |
« Odpowiedz #394 : Listopad 25, 2008, 12:03:56 » |
|
haha ;D Bodzio - ja tam jakoś za Fokusem nie przepadam, ale masz link do jakiegoś utworu z nowej płyty to zarzuć 
|
|
|
|
|
|
sig by Orzeu and Indis
|
|
|
|
RoB
|
 |
« Odpowiedz #395 : Listopad 25, 2008, 08:07:33 » |
|
A ja polecam debiutancki album Zeusa „Co Nie Ma Sobie Równych”  link do jakiegoś utworu z nowej płyty to zarzuć jest kilka na jutjubie >> http://pl.youtube.com/watch?v=ntP0QStwwTo
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2008, 09:19:26 wysłane przez RoB »
|
|
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010? 
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #396 : Listopad 25, 2008, 10:29:01 » |
|
Płyta Fokusa wybitnie nie przypadła mi do gustu  Słowa do mnie nie przemawiają ,a bity są przekombinowane  Ciężko mi za cokolwiek pochwalić Fokusa...Trudno ,trzeba czekać na kolejne premiery.
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
Haj
|
 |
« Odpowiedz #397 : Listopad 25, 2008, 11:15:37 » |
|
a Pezet robi najlepszy raop  osobiście ja tak uważam 
|
|
|
|
|
|
Jesteśmy Hardkorami!
|
|
|
|
BAGGIO!
|
 |
« Odpowiedz #398 : Grudzień 04, 2008, 12:58:01 » |
|
A HG Dopiero w kwietniu najprawdopodobniej. Fokus- to co przesłuchałem to szczerze mówiąc mi nie bardzo podchodzi, ale musze jeszcze raz się do tego przysiąść. Sokół Pono - TPWC 5 grudnia jak pisaliście, a na prosto.pl włączy wam się kawałek "Poczekalnia dusz" co myślicie? to właśnie z nowej płyty. Ja jestem zaskoczony, na pierwszej TPWC nie było takiego spokojnego numeru, co nie znaczy, ze źle. Myśle, ze jest całkiem spoko,dobry klimacik. Molesta+Kumple, polecam wszystkim tą płytke, napradę daje rade. Zakupiłem sobie z autografami z limitowanej wersji i nie żałuje  "Mówie Nie" , " Uwaga", "Tu jest tak" ... posłuchajcie! Pozdro
|
|
|
|
|
|
FoRzA InTeR!
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #399 : Grudzień 05, 2008, 03:01:07 » |
|
na prosto.pl włączy wam się kawałek "Poczekalnia dusz" co myślicie? to właśnie z nowej płyty. Ja jestem zaskoczony, na pierwszej TPWC nie było takiego spokojnego numeru
Był, zresztą wg mnie najlepszy kawałek z płyty ,czyli "Każdą porażkę obracam w sukces".Jeśli chodzi o "Poczekalnie dusz" ,to kawałek niezły, aczkolwiek refren wybitnie nie przypadł mi do gustu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raffal
|
 |
« Odpowiedz #401 : Grudzień 05, 2008, 05:14:46 » |
|
and1 a moglbys mi wyslac jeden kawałek ? na trailerze byl podajrze 3 albo 2 takim sepleniacym glosem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
master_snake
|
 |
« Odpowiedz #403 : Grudzień 06, 2008, 12:18:42 » |
|
Jako że nie słucham na co dzień polskiego hh to muszę przyznać że ten kawałek mi się spodobał. Ma ktoś link gdzie mógłbym zassać całą płytkę? 
|
|
|
|
|
|
 "Jestem człowiek iem , który przesyła prawdę przez uszy" - Bob Marley "Człowiek jest ws zechświatem samym w sobie" - Bob Marley "Moja muzyka b ędzie wieczna." - Bob Marley
|
|
|
|
Shady
|
 |
« Odpowiedz #404 : Grudzień 06, 2008, 12:37:28 » |
|
|
|
|