|
Karpik
|
 |
« Odpowiedz #240 : Luty 09, 2008, 01:17:15 » |
|
I Gural i PiH i 52 debiec sa spoko!  Ale nikt i nic nie przebiije nowego albumu Kajmana. To jest poprostu hardkor, cud miod i orzeszki  Album nazywa się "to jest kajman" sami sprawdzcie: http://youtube.com/watch?v=ZG0S5xmRJd8Elo, piatka, szufla strzala! 
|
|
|
|
|
|
By Kropasz
|
|
|
Firer
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #241 : Luty 09, 2008, 01:19:43 » |
|
Album nazywa się Bluźnierca i dałem już linka wcześniej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #242 : Luty 09, 2008, 01:29:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
Firer
Podawacz piłek
|
 |
« Odpowiedz #243 : Luty 10, 2008, 11:01:52 » |
|
Płyta 52 Dębiec miażdży panowie !! Jak dla mnie przynajmniej  Dobre teksty, fajne bity, ogólnie fajnie jest  Płyta za free i zapraszamy na koncerty !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #244 : Marzec 09, 2008, 11:20:53 » |
|
Nie jest to mistrzostwo świata ,ale nawet przypadł mi do gustu.Słowa mają sens (mówią o czymś konkretnym) ,podkład dobry (łatwo wpada w ucho ,pasuje do słów).Klip kiepski ,widać ,że nieprofesjonalny ,ale i tak postokroć wolę coś takiego ,niż Amerykańców obwieszonych złotem 
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
lopata1102
|
 |
« Odpowiedz #245 : Marzec 09, 2008, 11:23:11 » |
|
www.myspace.com/enzymek Mora zobacz ten kawałek:D ostatnio szukalem po necie i nawet mi sie spodobal:D
|
|
|
|
|
|
Setki serc, Jedno Bicie...Inter Mediolan...Miłość na całe życie
|
|
|
|
Magiq
|
 |
« Odpowiedz #246 : Marzec 09, 2008, 01:53:11 » |
|
Jezeli chodzi o polski HH to slucham tylko OSTR-a i wszystko spod reki PFK Company.Czasem wpadnie mi w ucho jakis inny wykonawca badz skład ale rzadko zdaza sie plyta do ktorej chcial bym wracac po przesluchaniu jej.
|
|
|
|
|
|
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\" <br />\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
|
|
|
Darek
Ojciec dyrektor
Weteran

Szef wszystkich szefów
|
 |
« Odpowiedz #247 : Marzec 09, 2008, 02:06:12 » |
|
Ja tam HH nie słucham ale ta płytka Ostrego nowa to nawet dobra, i kilka razy u mnie w kompie leciała, jakby ktoś chciał to linka zapodaje do niej http://rapidshare.com/files/97053037/O.S.T.R._-_Ja_tu_tylko_sprzatam_up_by_bezcenny.rar 
|
|
|
|
|
|
 "Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi." JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #248 : Marzec 09, 2008, 02:13:56 » |
|
OSTR jak zawsze wysoki poziom  Szczególnie polecam kawalek "Mówiłaś mi"
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|
FcI_Wojas
|
 |
« Odpowiedz #249 : Marzec 09, 2008, 03:37:43 » |
|
Fajna sprawa.. koleś ma spoko głos, tekst niczego sobie, dobry podkład a z jakością klipu nie jest znowu tak źle  Hmm.. chyba się wkręciłem 
|
|
|
|
|
|
:mrgreen:  !!!..FoOrZa RaAGaZziI..!!!:ave::mrgreen:
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #250 : Marzec 09, 2008, 04:06:28 » |
|
Śmieszne motywy są na klipie nie ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #251 : Marzec 09, 2008, 06:47:14 » |
|
Przyznam ,że średnio mi się podoba.Tematyka trochę nie pasuje do hip-hopu.Bardziej do Aerosmith lub Bon Jovi  Średnio podoba mi się też nowa płyta O.S.T.R-a...Za dużo na niej rymowania dla samego rymowania ,a za mało autentycznego przekazu...Ale taki już styl rapera z Łodzi 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2008, 06:51:53 wysłane przez Mora »
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #252 : Marzec 09, 2008, 06:58:54 » |
|
Dla mnie też nic specjalnego może głownie dlatego że to Cracovia tam jest 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Magiq
|
 |
« Odpowiedz #254 : Marzec 11, 2008, 03:18:57 » |
|
Widocznie nie rozumiesz tego co on do ciebie mowi...nikt nie potrafi przekazac tyle ile on w 30 secund.Muzycznie i nie tylko plyta ta staje sie klasykiem zaraz po jej wydaniu.I nie mowie tego jako wielki fan OSTR-a choc nim jestem.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 11, 2008, 03:21:01 wysłane przez Magiq »
|
|
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\" <br />\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
|
|
|
|