|
Raffal
|
 |
« Odpowiedz #180 : Grudzień 10, 2007, 10:42:07 » |
|
cos ciekawego , TdF znowu pierwszy w Polsce. (jutro całość przesłucham w drodze na uczelnie to powiem co myślę  moze i kopiuje wzorce i styl ze stanów ,ale mi sie to podoba 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 10, 2007, 10:44:35 wysłane przez Raffal »
|
|
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #181 : Grudzień 10, 2007, 11:00:23 » |
|
Kiedyś oglądałem film o 2Pacu i tam było to stwierdzone , chciałbym żeby to nie była prawda.
A ja chcialbym zebys mi podal tytul tego filmu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raffal
|
 |
« Odpowiedz #182 : Grudzień 11, 2007, 10:23:27 » |
|
Ljarro nie wymagaj od mnie zebym pamietał nazwe programu ktory ogldalem z 3 lata temu ale to ze chandlowal narkotykami jest chyba powszechnie wiadome..... Ale powtarzam nie wiem jaka jest prawda i opieram sie tylko na programie ktory ogladałem.
Szanuje za muzyke ,dorobek muzyczny i rozpowszechnienie rapu na świecie ale nie wszystkie postawy życiowe mi sie podobaja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #183 : Grudzień 11, 2007, 10:25:37 » |
|
Nie chodzi o sprzedawanie narkotykow, a sprzedawanie dzieciom
I skoro nie potrafisz podac tego tytulu, to znaczy ze niczego takiego nie bylo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raffal
|
 |
« Odpowiedz #184 : Grudzień 11, 2007, 10:32:29 » |
|
aha , ciekawe rozumowanie . Nie pamiętasz tytułu to nie było czegoś takiego  ciekawe A ty myślisz ze co ze 2Pac sprawdzał dowody ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ljarro
|
 |
« Odpowiedz #185 : Grudzień 11, 2007, 11:11:02 » |
|
Nie ciekawe rozumowanie, tylko wiadomo ze nic takiego w tym filmie nie bylo
A z tymi dowodami to juz mnie rozwaliles, kazdy glupi odrozni 14 czy 15 latka od goscia ktory ma lat 18, zwlaszcza gdy mieszka w danej dzielnicy i nieco orientuje sie kto jest kim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raffal
|
 |
« Odpowiedz #186 : Grudzień 11, 2007, 11:20:32 » |
|
sorki ale dla mnie 17,18 latek tez jest dzieciakiem. A poza tym już widzę jak dilera interesuje komu sprzedaje  zresztą mało interesująca robi sie ta rozmowa bo nikt nie wie jak było naprawdę wiec.....warto chyba skacząc temat 2Paca  a zna ktoś jakieś fajne kawałki z starego polskiego hh ? chodzi mi o K44 albo Nas godne polecenia ?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #187 : Grudzień 14, 2007, 08:41:00 » |
|
Nas to polski za bardzo nie jest  sprzedawanie dziecią to ja rozumiem jako dawanie tego 10 latką sory ale koleś który ma 18 lat i wie co robi więc jak chce to niech kupuje.
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|
Mora
|
 |
« Odpowiedz #188 : Grudzień 14, 2007, 12:01:33 » |
|
Nas to polski za bardzo nie jest O Nagły Atak Spawacza chodziło ,a nie o tego pajaca ze Stanów. a zna ktoś jakieś fajne kawałki z starego polskiego hh ? chodzi mi o K44 albo Nas godne polecenia ??  Fanem Kalibra nie byłem ,nie jestem i nie będę.Z K44 podoba mi się "+ i -" ,ale ten kawałek słyszałeś z pewnością.Z Nagłego polecam Ci nutę pt. "Aleja nr 6 grób nr 4". moze i kopiuje wzorce i styl ze stanów ,ale mi sie to podoba  "...Xeroboj to jest taki ktoś ,gdy zobaczy fajny styl, to chce mieć to coś..." A mi się to ,co robi Tede ,nie podoba.Rzecz gustu.
|
|
|
|
|
|
...To dla Ciebie dziwne?Skąd... Nienawiścią bije każdy mur,każdy kąt, za daleko stąd do gór złotych, tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty, Co za ludzie mordują się dla paru złotych ?! Krew solą tej ziemi, to,co dokonane się nie zmieni. W smutku pogrążeni tracą bliskich,by za późno Ich docenić... WWO
|
|
|
|
Jestem hardkorem
|
 |
« Odpowiedz #189 : Grudzień 14, 2007, 01:13:40 » |
|
Nas pajacem nie jestes  A jeśli chodzi o Tedego to się zeszmacił kiedyś był dobry ale teraz to syf.
|
|
|
|
|
|
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem... Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
|
|
|
|
RoB
|
 |
« Odpowiedz #190 : Grudzień 14, 2007, 02:58:29 » |
|
Nas to obecnie najlepszy raper w usa, ale to szczegół.
|
|
|
|
|
|
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010? 
|
|
|
|
Raffal
|
 |
« Odpowiedz #191 : Grudzień 14, 2007, 04:27:01 » |
|
Nas to obecnie najlepszy raper w usa, ale to szczegół. @Rob kwestia gustu  osobiscie preferuje Eminem,50cent, jay-z Aleja nr 6 grób nr 4 - godne polecenia ale to jest b.znane  Pedał Roman było śmieszne też na supporcie 50centa był taki zespół Am2Pm naprawde spoko  zwłaszcza jak sie ich widzi na scenie  A z drugiej strony nikomu nieznany zespół wypada lepiej niż liderzy polskiej sceny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bialy19
|
 |
« Odpowiedz #192 : Grudzień 15, 2007, 08:09:14 » |
|
elo, slyszeliscie juz nowy projekt TPWC? eeeeeelegancka plytka wyszla:)
|
|
|
|
|
|
Wolę być nienawidzonym za to kim jestem, niż być kochanym za to, kim nigdy nie byłem...
|
|
|
|
Raffal
|
 |
« Odpowiedz #193 : Grudzień 15, 2007, 08:20:16 » |
|
NIE WIEM NAWET CO TO  ale widzę ze maczał w tym Sokół  i już wiem ze mi sie nie spodoba  Dla mnie sokół nie ma flow i raczej jest słabym raperem( ufff znowu będzie burza , no ale cóż:P )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darek
Ojciec dyrektor
Weteran

Szef wszystkich szefów
|
 |
« Odpowiedz #194 : Grudzień 15, 2007, 08:35:25 » |
|
Polecam nową płytę Grammatika. Może nie powala na kolana, ale jak dla mnie bardzo dobra. Tutaj do odsłuchania pięć kawałków z tej płyty. http://rapidshare.com/files/76809562/Grammatik-Podroze-PL-2007-WGM.rar A tutaj jest cała płyta jakby kogoś interesowała bo przypadkowo znalazła się u mnie na kompie chociaż nie słucham hip-hopu...
|
|
|
|
|
|
 "Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi." JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
|
|
|
|