20 lat i z prosto sie smiejeeeeeeee
Nie masz 15 lat

Tak ,jak przypuszczałem:jestem w szoku.
no i z tych i genialnych ciuchów. <bhahaha>
Możesz wyjaśnić ,co jest zabawnego w ciuchach PROSTO

Mora sugeruje ze te płyty jak na czas ich wydania i poziom tamtego undergroundu były czyms nowym , i nawet całkiem dobre. Mezokracja tak samo wniosła coś nowego.

Każde Twoje zdanie potęguje mój szok.Choć ,z drugiej strony każdy ma inny gust...
A w czym widzisz komercje Tede ?
Sokół w utworze "Zarobek" z płyty WSP zarymował:
"...Nie chodzi tu o bycie na szczyie
to pierdolę...
Szczery hip-hop -za niego biorę dolę.
Nie robię z siebie przy tym idioty jak niektórzy..."
Tede robi z siebie idiotę nagrywając piosenkę z Kukulską (czy jak jej tam) ,prowadząc szmatławe programy w TV ,nagrywając tak żałosny bounce ,który bardziej przypomina muzykę pop ,a nie hip-hop.Pamiętasz kawałek "Wyścig szczurów"

Tam Tede wyśmiewał się z materialisty z żelem na głowie.A teraz sam z nażelowaną fryzurą i z wybielonymi ząbkami sztucznie uśmiecha się do telewizyjnych kamer za grubą kasę.
Co zazdrość ze ktoś sie wybił ?
Kolejny cytat:
"...Cieszę się zwykłymi rzeczami
ważne ,że przez swoich popierani
Nikomu nie zazdroszczę,nie jaram się czyimiś fortunami..."
Trzymam się tego.
Jestem własnie po koncercie 50
...z którego pewnie nie zrozumiałeś 80% słów...
Świetne laski

I tak wszystkie należą do kochanegoDarka

jakby mtv zaproponowało mu 300tys zł za odcinek to by Pezetowi ssał pałe na którego nie dawno dissował
Mało prawdopodobne ,ale zabawne

tuz przed nim pobiegłbyś ty
Ulis Cię nie obraził ,dlaczego więc obrażasz Ulisa

- Autor ponad 10 profesjonalnych nielegali danych ludziom ZA DARMO !!
Kiedyś.Teraz robi komercję.
- 50 Cent KOMERCHA
A skąd.Klipy ,w których wozi się Ferrari ,ma na sobie biżuterię wartą 50 000 dolców ,domy większe ,niż nasz Sejm wskazują na prawdziwy ,uliczny rap

zresztą masz dziwny podpis

nie masz nic wiecej do przesłania ludziom z którymi powininna łączyć Cie miłość do Klubu niż twój( nie to nawet nie jest Twój) stosunek do policji ?
Ulis ma w podpisie tekst o legalnej mafii ,która zabiła Przemka Czaję ,Gabriele Sandriego i wielu innych.Więc w czym problem